Fjärrhantering och fjärrsupport

Övervakning och hantering av IT-systemen som garanterar högsta möjliga prestanda.

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

IT-infrastrukturen är avgörande för ett företags framgångar, så det är klokt att försäkra sig om att den alltid går att förlita sig på. Med Ricohs fjärrhantering och fjärrsupport övervakas er IT-miljö av experter så att alla eventuella problem kan upptäckas och lösas så fort som möjligt.

Översikt

Vi upptäcker svagheter innan de orsakar problem

I affärer lönar det sig att ligga steget före. Så varför vänta tills IT-problemen orsakar driftsstörningar när det går att upptäcka svagheterna i ett tidigare skede? Ricohs fjärrhantering och fjärrsupport innebär att er IT-infrastruktur övervakas från en enda centraliserad punkt. Incidenter löses snabbt och effektivt, så att er organisation kan arbeta vidare med maximal produktivitet.

Ricohs paket för fjärrhantering och fjärrsupport kan anpassas så att de ger följande affärsfördelar:

Proaktiv övervakning av IT-infrastrukturen

Ni behöver inte längre oroa er för IT-miljön; den kontrolleras löpande av Ricohs tekniska specialister. Genom att noga övervaka hela infrastrukturen kan vi lösa eventuella problem innan de hinner orsaka driftsstörningar. 
 
Administration av serverkonton

Ricoh kan sköta hanteringen av serverkonton, så att interna resurser kan frigöras inom ert företag. Vi kan fjärrhantera kontoadministrationen åt er och skapa, ändra eller ta bort konton och gruppmedlemskap.

Programvaruunderhåll inklusive hantering och installation av programfixar för servrar

Den tekniska utvecklingen går snabbt och för att ert IT-system säkert ska fungera optimalt måste programvaran underhållas så att rekommenderad standard upprätthålls. Ricoh erbjuder programvaruunderhåll inklusive hantering av programfixar och installation av kritiska programfixar (inklusive säkerhetsuppdateringar) för servrar för de operativsystem som stöds.

Hantering av server- och nätverkssäkerhet inklusive tillhandahållande av säkerhetsprogramvara
Skydda kritisk affärsinformation med hjälp av Ricohs säkerhetshantering. Vi tar hand om server- och nätverkssäkerheten och håller er IT-miljö fri från virus, skadlig kod och andra hot. Ricoh tillhandahåller det senaste och mest uppdaterade inom säkerhetsprogramvara för komplett systemsäkerhet.

Support för och hantering av serverbaserade e-postprogram

E-posttekniken har förändrat vårt sätt att göra affärer. Det är helt väsentligt att infrastrukturen för e-post fungerar smidigt och effektivt. Vi erbjuder centraliserad support för och hantering av era serverbaserade e-postprogram, så att ni kan vara säkra på att aldrig tappa kontakten med kunder, kollegor och leverantörer.

Hantering av serverdatalagring och -säkerhetskopiering

Spara er affärsinformation på ett säkert sätt med vår fjärradministrerade tjänst för serverdatalagring och -säkerhetskopiering. Om ett fel skulle uppstå eller data gå förlorade garanterar Ricohs metod att plattformen återställs snabbt och smidigt.

Serveradministration och serverhantering

Ricoh kan sköta daglig hantering, administration och support för er IT-server, så att interna resurser kan frigöras.

Nätverksadministration och nätverkshantering

Vi kan också ta hand om ert nätverk och dess komponenter och tillhandahålla administration, support och experthantering utan att ni behöver avsätta några egna resurser. Ni ska kunna känna er trygga i att nätverket alltid underhålls professionellt.

Överst på sidan